Kuruluşunda noksanlık bulunan derneğin feshi talebi
Alanya avukat olarak hizmet veren Aşıkoğlu Hukuk Bürosu, Eski Alanya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aşıkoğlu tarafından Alanya'da kuruldu.
alanya,hukuk,bürosu,avukat,dava,danışma,mehmet,aşıkoğlu,mehmet aşıkoğlu,savcı,eski,ceza,ticaret,haciz,alacak,borçlar,Mehemet,Aşıkoğlu,alanya,avukat,hukuk,bürosu,alanya avukat, mehmet aşıkoğlu, alanya hukuk bürosu
25452
post-template-default,single,single-post,postid-25452,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Kuruluşunda noksanlık bulunan derneğin feshi talebi

Kuruluşunda noksanlık bulunan derneğin feshi talebi

Adi Ortaklığın Feshi

ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE

(Tedbir İsteklidir)

DAVACI : K.H.

VEKİLİ :

DAVALI :

DAVA KONUSU : Kuruluşunda noksanlık bulunan derneğin feshi talebidir.

OLAYLAR : 1- Yukarıda adı ve adresi yazılı olan dernek, ………… Valililiğine vermiş olduğu …………. tarihli kuruluş bildirimi ile tüzel kişilik kazanmıştır.

2- Ancak M.Y. mad. ….. çerçevesinde mülki amir tarafından yapılan incelemede dernek tüzüğünde bazı eksikliklerin bulunduğu ve bunların 30 gün içersinde tamamlanması gereği ilgililere tebliğ edildiği halde bu eksiklikler süresi içerisinde tamamlanmamıştır.

3- ……… Valiliği tarafından C. Başsavcılığımıza gönderilen yazı ile derneğin feshi için dava açılması gereği bildirilmiştir.

Bu sebeplerle adı geçen derneğin feshi için işbu davanın açılması ve dava sonuna kadar derneği faaliyetlerinin de tedbiren durdurulmasını istemek zorunlu olmuştur.

HUKUKİ SEBEPLER :

DELİLLER : İlgili dernek tüzüğü, bildirim yazıları, ………….. Valiliğinin yazılı talebi bilirkişi incelemesi vs. tüm yasal deliller.

SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda arz edilen sebep ve gösterilen delillere göre, davanın kabulü ile …………….. Derneği’nin feshine, tedbiren faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilmesi sağılarımızla vekaleten arz ve talep ederiz. ../../..

Davacı Vekili

Av………………….

(İMZA)

Buraya tıklayarak diğer makale örneklerimize ve dilekçe örneklerimize ulaşabilirsiniz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

EnglishGermanSwedishRussiaFinlandIran Hemen Arayın