Soyadı Değişikliğine İtiraz Davası
Alanya avukat olarak hizmet veren Aşıkoğlu Hukuk Bürosu, Eski Alanya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aşıkoğlu tarafından Alanya'da kuruldu.
alanya,hukuk,bürosu,avukat,dava,danışma,mehmet,aşıkoğlu,mehmet aşıkoğlu,savcı,eski,ceza,ticaret,haciz,alacak,borçlar,Mehemet,Aşıkoğlu,alanya,avukat,hukuk,bürosu,alanya avukat, mehmet aşıkoğlu, alanya hukuk bürosu
24995
post-template-default,single,single-post,postid-24995,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Soyadı Değişikliğine İtiraz Davası

Soyadı Değişikliğine İtiraz Davası

ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE

 

DAVACI                                 :

VEKİLİ                                   :

DAVALI                                 :

DAVA KONUSU                   : Soyadı değişikliğine itiraz davasıdır.

 

OLAYLAR                             : 1- Davalının mahkemeye başvurarak soyadını değiştirmiş ve müvekkilimin doğduğu günden beri kullandığı ve yayın hayatına bu adla atıldığı …………. soyadını almış olduğunu gazete ilanından yeni öğrenmiş bulunmaktayız.

 

2- Davalının davranışı haksız olup, müvekkilimin soyadından yararlanmak istemektedir. Bu nedenle itirazımızın kabulü ile ………… soyadının davalı tarafından kullanılmasının yasaklanmasına ve Ankara ….. Asliye Hukuk Mahkemesi …….E., ………….K. sy. soyadı değişikliğine ait mahkeme kararının kaldırılmasını istemek zorunluluğu doğmuştur.

 

HUKUKİ SEBEPLER           :

 

DELİLLER                             : Nüfus kaydı, tanık beyanı ve her tür yasal delil.

 

SONUÇ VE İSTEM               : Yukarıda arz edilen sebep ve gösterilen delillere göre davamızın kabulü ile, …. Asliye Hukuk Mahkemesi ………E., ………….. K. sayılı kararının kaldırılmasına ve mahkeme masrafları ile ücreti vekaletin davalıya yükletilmesine karar verilmesini dilerim.

Arz ederim. Saygılarımla,

 

Davacı Vekili

Av………………….

(İMZA)

EK:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

EnglishGermanSwedishRussiaFinlandIran Hemen Arayın