YASAL ERGİNLİK DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ
Alanya avukat olarak hizmet veren Aşıkoğlu Hukuk Bürosu, Eski Alanya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aşıkoğlu tarafından Alanya'da kuruldu.
alanya,hukuk,bürosu,avukat,dava,danışma,mehmet,aşıkoğlu,mehmet aşıkoğlu,savcı,eski,ceza,ticaret,haciz,alacak,borçlar,Mehemet,Aşıkoğlu,alanya,avukat,hukuk,bürosu,alanya avukat, mehmet aşıkoğlu, alanya hukuk bürosu
20628
post-template-default,single,single-post,postid-20628,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

YASAL ERGİNLİK DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ

YASAL ERGİNLİK DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ

                                                                                                                                               ………………………

SAYIN HAKİMLİĞİ’NE

DAVACI   : …………………..

VEKİLİ     : ……………………

DAVALI    : HASIMSIZ

KONU       : Kazai rüşt kararı verilmesi istemimizdir.


AÇIKLAMALAR :

1-Müvekkilimiz ……. Kulübünde profesyonel futbolcudur. Nüfus kaydı ……. İli, ……. İlçesi, ……. Mahallesi, ……. Cilt No, ……. Sayfa No ve ……. Kütük Sıra Noda olup, ……. doğumludur.

2-16 yaşını doldurmuş olan müvekkilimizin, gerek para alışverişleri ve gerekse kulüp görüşmeleri sırasında reşit olmaması sorun çıkarmaktadır. Gerçekte tüm işlemleri kendisi yapan müvekkilimiz, imza gerektiren resmi işlemlerde 750 km uzaklıkta bulunan memleketindeki ailesini çağırmak zorunda kalmaktadır.

3-Müvekkilimizin reşit kılınması açısından sağlık problemi olmadığı gibi anne ve babasının da bu konuda izni bulunmaktadır.

4-Zaten fiilen işlerini kendi gören müvekkilimizin, resmi işlemlerini de kendisinin görebilmesi için, mahkemenizce reşit olduğuna karar vermenizi istemekteyiz.

YASAL NEDENLER: MK., HUMK ve İlgili Mevzuat

KANITLAR :
Nüfus  Kayıtları, Sağlık  Raporu,Ailesinden alınmış  İzin  Belgesi, Futbolcu Lisansı, Diğer Kanıtlar.

İSTEM SONUCU

Açıklanan nedenlerle müvekkilimizin reşit olduğuna karar verilmesini talep ederim.

DAVACI VEKİLİ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

EnglishGermanRussiaFinlandIran Hemen Arayın