İhtiyadi Tedbir Talepli Menfi Tespit Davası
Alanya avukat olarak hizmet veren Aşıkoğlu Hukuk Bürosu, Eski Alanya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aşıkoğlu tarafından Alanya'da kuruldu.
alanya,hukuk,bürosu,avukat,dava,danışma,mehmet,aşıkoğlu,mehmet aşıkoğlu,savcı,eski,ceza,ticaret,haciz,alacak,borçlar,Mehemet,Aşıkoğlu,alanya,avukat,hukuk,bürosu,alanya avukat, mehmet aşıkoğlu, alanya hukuk bürosu
17852
post-template-default,single,single-post,postid-17852,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

İhtiyadi Tedbir Talepli Menfi Tespit Davası

İhtiyadi Tedbir Talepli Menfi Tespit Davası

 

ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE

İhtiyati Tedbir İstemlidir.

Davacı                             A…….. (Borçlu)

Davalı                              : B…….. (Alacaklı)

Dava                                 : Borçlu olunmadığının tespiti ve ihtiyati tedbir istemi

Deliller                            : 1. ………… günlü makbuz, ……/….. esas sayılı icra takip dosyası, Bilirkişi incelemesi ve sair her türlü yasal delil

Hukuki Mevzuat          İİY 72 ve ilgili mevzuat

Açıklamalar                   :

1. Davalı alacaklı B….. hakkında …….. İcra Müdürlüğü’­nün …/…. esas                sayılı dosyası ile ……… TL’lik icra takibi yapmıştır.

  1. Takibe dayanak yapılan senet sahtedir. Bana ait değildir. Ve söz konusu senet üzerindeki imza da tarafımdan atılmamıştır.
  2. Bu bağlamda icra takibine konu senedin sahteliğini kanıtlayacağım. Davalıya borcum yoktur.
  3. İşbu dava sonuna kadar , İcra veznesine yatırılacak senet bedelinin davalıya ödenmemesi için ihtiyati tedbir kararı verilmesini de talep etmekteyim.

Talep ve Sonuç         : Yukarıda açıkladığım nedenlerle ….. İcra  Müdürlüğü­’nün ……. esas sayılı takip dosyasında belirtilen ……… TL’lik senedin sahte olduğunun tespiti ile davacıya borçlu olmadığıma, dava sonuna kadar icra vez­nesine yatıracak senet bedelinin davalıya ödenmemesi hususunda ihtiyati tedbir kararı verilmesine, icra takibinin haksız ve kötü niyetle yapılması nedeniyle, %20 oranında kötü niyet tazminatının da davalıdan alınmasına, masrafların davalıya yükletilmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.

Davacı

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

EnglishGermanSwedishRussiaFinlandIran Hemen Arayın